بازیگرانی که دیگر در جمع ما نیستند! | خنده های تلخ بازیگران فوت شده + فیلم و عکس
در سال 1402، چهرههای هنری مختلف و بازیگران زیادی درگذشتند از این رو مروری داریم بر بزرگانی که از میان ما رفتند.
در این مدت هنرمندان، بازیگران ایرانی و... بزرگی را از دست دادیم و گروهی براین باورند که جایگزینی این اسطورهها تقریباً غیرممکن است و سالها نیاز داریم تا دوباره بازیگران ایرانی و هنرمندانی در سطح گذشتگان را عرصه هنر کشورمان تجربه کنیم. در ادامه بازیگران ایرانی که امسال از جمع ما رفتند را معرفی می کنیم.
قبل از شروع یه فیلم ببینیم از لبخندهایی که ماندگار نبودند!!
1- آتیلا پسیانی
آتیلا پسیانی فرزند جمیله شیخی هنرپیشهٔ سینما، تلویزیون و تئاتر ایران و همسر فاطمه نقوی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر است. آتیلا پسیانی دارای دختری به نام ستاره پسیانی و پسری به نام خسرو است که هردو بازیگر تئاترند. آتیلا پسیانی فارغالتحصیل کارگردانی و بازیگری تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه بلورسازی است. بازی در تئاتر را از سال ۱۳۵۶ آغاز کرده و بازی در سینما را از سال ۱۳۶۰ با فیلم عفریت، کاری از فرشید فلکنازی، تجربه کرد. ضمناً در برنامه چهل تیکه به گفته خودش در فیلمی که گم شدهاست در سال ۱۳۴۸ به مدت ۴۰ ثانیه نقش داشتهاست و در ۱۴مهر ۱۴۰۲ فوت گردید
2- فردوس کاویانی
فردوس کاویانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درگذشت. به نقل از ایسنا، روابط عمومی انجمن صنفی کارگردانان تئاتر ایران تایید کرد که فردوس کاویانی کارگردان و بازیگر پیشکسوت تئاتر ایران دقایقی پیش ۹ مهر ماه در منزل اش دار فانی را وداع گفت.
3- مهدی ظهوری
مهدی ظهوری متولد سال ۱۳۳۳ است که سابقه اجرای برنامههای «جنگ شب» و «تهران تهران» را داشت. مهدی ظهوری همچنین مجری آیین افتتاحیه شبکه پنج بود و نیز انجام مصاحبههای مردمی و گفتوگو با هنرمندان را برعهده داشت.
4-خسرو امیرصادقی
خسرو امیرصادقی معروف به امیرخسرو در ۱۳۲۷ در قائمشهر به دنیا آمد. وی از کودکی عاشق بازیگری بود و از حدود ۱۲ سالگی بر روی صحنه تئاتر هنرنمایی میکرد تا وقوع انقلاب و بسته شدن تمامی تئاترها مخصوصاتئاترهای لاله زار که باعث ورود او به عرصه سینما شد.
5- فریماه فرجامی
فریماه فرجامی در ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۳۱ در تهران به دنیا آمد. او دانشآموختهٔ دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک است. فریماه فرجامی در سال ۱۳۵۶ از این دانشگاه لیسانس کارشناسی دراماتیک دریافت کرد. فریماه فرجامی در همان سال در مرکز مطالعات و هماهنگی فرهنگی «شورای عالی فرهنگ و هنر» و فصلنامه فرهنگ و زندگی به عنوان ویراستار، محقق و پژوهشگر مشغول به کار شد.
6- اسماعیل سلطانیان
اسماعیل سلطانیان در ۲۶ فروردین ۱۳۳۳ در کرمانشاه به دنیا آمد. وی فارغالتحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای دراماتیک بود. اسماعیل سلطانیان در بامداد ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ بر اثر ایست قلبی درگذشت و در روز ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
7- فخری خوروش
فخری خوروش، هنرپیشه قدیمی سینما، تلویزیون و تئاتر در سن ۹۴سالگی درگذشت. فخری خوروش با نام اصلی فخری آسودی متولد دهم خرداد ۱۳۰۹ امروز در آمریکا دار فانی را وداع گفت. فخری خوروش که یکی از مهمترین هنرپیشههای سینما و تئاتر ایران است، سهم بزرگی در فیلمهای کلاسیک و تئاترهای هنری دارد.
8- حسین زمان
حسین زمان (زادهٔ ۱۸ مرداد ۱۳۳۸ در تهران-,وفات 21 اردیبهشت 1402 ) هنرمند و خواننده ایرانی است. حسین زمان همچنین به عنوان معاون طرح و برنامه و نیز عضو هیئت علمی پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف به فعالیتهای اجرایی و تدریس در جزیره کیش مشغول بود که از ادامه تدریس و فعالیتهای هنری او جلوگیری به عمل آمد. حسین زمان سرانجام پس از ۱۶ سال در مهر ماه ۱۳۹۷ برای ۳ قطعه از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز دریافت کرد.