واتساپ | واتساپ بدون فیلتر

جزئیات جدید از زمان وصل واتساپ | فیلتر واتساپ برداشته می شود؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع صاحبان و مدیران تعدادی از کسب و کارهای فضای مجازی و برخی از مسئولان اصناف حوزه فناوری اطلاعات گفت: تمام تلاش ما در وزارت ارتباطات این است که بتوانیم حال این بخش را بهتر کنیم و برای این منظور به کمک و همراهی تمام فعالان این بخش نیازمندیم و از هر پیشنهادی برای بهبود وضعیت موجود استقبال می‌کنیم.

جزئیات جدید از زمان وصل واتساپ | فیلتر واتساپ برداشته می شود؟

واتساپ پلتفرمی است که در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. از اوایل مهرماه واتساپ فیلتر شد. وزیر علت فیلتر شدن واتساپ را ایجاد برقراری آرامش و امنیت مطرح کرد. آخرین اخبار در رابطه با رفع محدودیت واتساپ را با هم دراین مطلب می خوانید 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع صاحبان و مدیران تعدادی از کسب و کارهای فضای مجازی و برخی از مسئولان اصناف حوزه فناوری اطلاعات گفت: تمام تلاش ما در وزارت ارتباطات این است که بتوانیم حال این بخش را بهتر کنیم و برای این منظور به کمک و همراهی تمام فعالان این بخش نیازمندیم و از هر پیشنهادی برای بهبود وضعیت موجود استقبال می‌کنیم.

عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در نشستی با برخی از صاحبان و مدیران کسب و کارهای فضای مجازی و برخی از مسئولان اصناف حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به اقداماتی که در یک سال گذشته و در این ایام برای پایداری ارتباطات و ارائه سرویس های باکیفیت به مردم انجام شد، اظهار کرد: در شرایط امروز جامعه ما به هیچ عنوان بی تفاوت نبودیم و اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است.

وی به نگاه ایجابی و راهبردی وزارت ارتباطات و دولت سیزدهم به فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: تشکیل کارگروه اقتصاد دیجیتال در دولت، آغاز پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها و هدف گذاری پوشش ۸۰ درصدی کشور در سه سال آینده و تعیین حمایت ها و برنامه های حوزه ICT در برنامه هفتم توسعه کشور، برخی از این برنامه هاست که نشان از نگاه دولت به این حوزه دارد.

زارع پور با اشاره به اینکه پلتفرم ها و صاحبان کسب و کارها سرمایه های کشور هستند، تاکید کرد: پلتفرم ها و کسب و کارهایی در کشور فعالیت می کنند که بخشهای مختلف هم باید بدانند آنان در خلق ثروت، رفاه، آسایش و اشتغال برای مردم تاثیرگذار هستند و باید نگاه به آنان تغییر کند.

وی افزود: در دو ماه گذشته سعی کردیم که این شرایط را مدیریت کنیم و محدودیت های اینترنت را به حداقل ممکن برسانیم؛ به طوری که تمام سرویس های مربوط به داخل کشور بدون هیچ مشکلی مشغول کار بودند.

وزیر ارتباطات، حمایت از پلتفرم های داخلی برای ارائه سرویس بهتر به مردم را یکی دیگر از اقدامات انجام شده در این ایام ابراز کرد و گفت: از این فرصت برای توسعه و حمایت از پلتفرم های داخلی برای ارائه سرویس بهتر به مردم حمایت کردیم تا در صورت برگشت پلتفرم های خارجی نیز مردم در انتخاب پلتفرم های خارجی در رقابت با داخلی ها، به استفاده از داخلی ها تمایل داشته باشند.

زارع پور در پاسخ به انتقادات فعالان کسب و کارهای بخش خصوصی نسبت به شرایط موجود حوزه ICT تصریح کرد: من مشکلات و مسائل مردم و کسب و کارها را در این شرایط کاملا درک می کنم و برای حل این مشکلات تلاش کردیم بقیه مجموعه های تصمیم گیر را نیز همراه کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درحال حاضر تمرکز ما حمایت از پیام رسانهایی است که مردم اقبال بیشتری به آنها نشان داده اند و با آماده شدن زیرساختهایشان، کیفیت آنها هم به شکل قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است.

عیسی زارع پور -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در گفت و گو با خبرنگاران درباره شرایط فعلی اینترنت در کشور اظهار کرد: دو روز است که هیچ محدودیتی به غیر از محدودیت بر دو پلتفرم آمریکایی اینستاگرام و واتس آپ آن هم به دلایل امنیتی، وجود ندارد و محدودیت هایی که در روزهای گذشته در بعضی ساعات روز در سطح بین المللی و بنا به ملاحظات امنیتی و دستور نهادهای امنیتی ایجاد می شد برداشته شده است.

وی تاکید کرد: فقط تنها محدودیتی که وجود دارد برای این دو پلتفرم است که تصمیم گیری درباره آنها باید در مراجعی که ذی صلاح هستند و دستور آن را ابلاغ کردند دنبال شود.

زارع پور در ادامه سخنانش گفت: پلتفرمی که قواعد جمهوری اسلامی ایران را به رسمیت نمی شناسد و هر از چند گاهی نقش محوری در آشوب ها به عهده دارد و موجب نا امنی در کشور می شود، طبیعتاً بستر مناسبی برای سرمایه گذاری در کشور نیست و به هر حال ممکن است تصمیمات دیگری هم درباره آن گرفته شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه وجود پیام رسانهای متعدد در کشور شاید نیاز و ضرورت نباشد اما نمی شود یک باره همه آن ها را کنار گذاشت، اظهار کرد: یک برنامه مدونی را دنبال می کنیم تا کمک کنیم آنها تقویت شوند و در نهایت دو یا سه پیام رسان در کشور فعال باشند که بتوانند نیازهای مردم را بر طرف کنند.

وی ادامه داد: درحال حاضر تمرکز ما حمایت از پیام رسان هایی است که مردم اقبال بیشتری به آنها نشان داده اند و زیر ساختهای آنها آماده است و در این مدت هم کیفیتشان به شکل قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است.

کیفیت پیام رسان‌های داخلی افزایش پیدا کرده است.

 

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار