متقاضیان وام بانکی فوری بخوانند | وام بانکی تا سقف 100 میلیون تومان دریافت کنید
مصوبه وام فرزندآوری به شبکه بانکی ابلاغ شده است. اما پیگیریها نشان میدهد وام فرزندآوری به همه افراد تعلق نمیگیرد و مردم برخی از استانها نمیتوانند وام فرزندآوری دریافت کنند. اما وام فرزندآوری به چه شهرهایی تعلق میگیرد؟
هر یک از ما در برهه های مختلف از زمان نیاز مبرم به پول پیدا می کنیم، اما ممکن است شرایطی برای قرض گرفتن و یا دسترسی به پول پس اندازی خود نداشته باشیم؛ گرفتن وام بانکی در این شرایط می تواند کمک کننده باشد. بانک های مختلفی وام بانکی ارائه می دهند، همچنین وام بانکی انواع مختلفی دارند، هر بانک ممکن است شرایط خاص خود را برای دریافت وام داشته باشد، و شما بنابر شرایط خود نوع وام بانکی را انتخاب می کنید. یکی از جدیدترین اخبار در رابطه با وام بانکی 600 میلیون تومانی است؛ که اخیرا در جامعه مورد بحث قرار می گیرد. آخرین جزئیات این خبر را با هم مطالعه می کنیم.
متقاضیان وام بانکی بخوانند
بر اساس مصوبه مجلس، در سال جدید به خانوادهها وام فرزندآوری ۲۰ میلیون تومان تعلق میگیرد. وام فرزند اول ۲۰ میلیون تومان، فرزند دوم، ۴۰ میلیون تومان، فرزند سوم ۶۰ و فرزند چهارم و پنجم ۸۰ و ۱۰۰ میلیون تومان است.
اما بررسیها نشان میدهد این وام فرزندآوری تنها به خانوادههایی تعلق میگیرد که نرخ باروری شهر محل تولد پدر و فرزند زیر ۲٫۵ باشد.
یعنی میزان باروری و زاد و ولد در شهر محل تولد پدر و فرزند کم باشد. دلیل این مساله این است که مهمترین دلیل پرداخت وام فرزندآوری، تشویق زاد و ولد است. چراکه این وام بخشی از قانون جوانی جمعیت است که سال گذشته تصویب شد.
وام فرزندآوری به کدام شهرها تعلق میگیرد؟
هنوز لیست شهرها و استانهایی که وام فرزندآوری به آنها تعلق میگیرد مشخص نشده است. اما مرکز آمار ایران نرخ باروری استانهای مختلف در سال ۹۹ را منتشر کرده است. بر این اساس نرخ باروری استانهای مازندران، گیلان، البرز، سمنان و تهران از همه استانها کمتر است.
اما نرخ باروری در استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خورستان، یزد و خراسان شمالی از همه بیشتر است.
اما هنوز نرخ باروری همه شهرها به تفکیک اعلام نشده است. بر این اساس با مراجعه به سامانه ثبتنام وام فرزندآوری مشخص میشود که آیا وام فرزندآوری به فرد متقاضی تعلق میگیرد یا نه.
همه چیز درباره وام ۶٠٠ میلیونی مسکن
به گزارش خبر ملت، افزایش هزینههای ساخت مسکن و رشد سالیانه ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت مصالح ساختمانی، دولت را بر آن داشت تا سقف وام ساخت مسکن را افزایش دهد. سال ۱۴۰۰ سقف تسهیلات ساخت مسکن ۴۵۰ میلیون تومان بود که امسال به ۶۰۰ میلیون تومان به ازای هر واحد رسیده است.
دولت سیزدهم طرح ساخت چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال در قالب نهضت ملی مسکن را آغاز کرده که گفته میشود اجرای آن به بخش خصوصی واگذار خواهد شد. به این ترتیب اگر دولت بتواند تولید سالیانه مسکن را از حدود نیم میلیون واحد مسکونی فعلی به حدود یک میلیون واحد برساند به نوعی در سیاستهای کلان خود در بخش مسکن موفق بوده است.
کارشناسان معتقدند تجربه مسکن مهر که پس از گذشت حدود ۱۵ سال هنوز به طور کامل در بخشهایی از کشور به اتمام نرسیده نشان داده دولت باید از دخالت مستقیم در ساخت و ساز خودداری کند. از آن طرف بخش خصوصی شرایط چندان مطلوبی ندارد. کاهش توان متقاضیان مسکن، رشد قیمت مصالح ساختمانی و بازده سرمایه پایینتر از نرخ تورم عمومی، منجر به کاهش انگیزههای بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در بخش مسکن شده است.
از طرف دیگر دولت قیمت ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن را در آخرین بهروزرسانی ۴.۵ میلیون تومان در هر متر مربع اعلام کرده که سازندگان معتقدند با این مبالغ نمیتوان پروژهها را پیش برد و هزینهها فراتر از این ارقام است. بنابراین به نظر میرسد افزایش تسهیلات ساخت میتواند راهکاری جایگزین برای رشد ساخت و ساز در کشور باشد.
بانک مسکن برای سال جدید سقف تسهیلات ساخت مسکن را از ۴۵۰ به ۶۰۰ میلیون تومان افزایش داد. در این خصوص یک بسته اعتباری جهت اعطای تسهیلات ساخت مسکن در ۱۲ سقف متفاوت با در نظر گرفتن شهر محل سکونت، استفاده از فناوریهای نوین و شرایط فنی سازنده تدوین کرده است.
محمود شایان ـ مدیرعامل بانک مسکن در این خصوص گفته است: سقف این تسهیلات برحسب طبقهبندی جمعیتی شهرها به سه گروه تقسیم میشود که در هر گروه، بسته به اینکه سازنده متقاضی تسهیلات ساخت، از فناوری نوین ساختمانی در ساختوساز استفاده کند یا خیر و همچنین برحسب اینکه سازنده حرفهای باشد یا معمولی (غیرحرفهای)، سقف تسهیلات نیز متفاوت تعیینشده است.
وی بیان کرد: در بسته اعتباری سال جاری رونق تولید مسکن، برای ۱۲ شهر «تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت» سقف تسهیلات ساخت مسکن برای سازندگان حرفهای که از فناوری نوین هم استفاده کنند، ۶۰۰ میلیون تومان به ازای هر واحد است.
مدیرعامل بانک مسکن افزود: همچنین به سازندگان غیرحرفهای که از فناوری نوین ساخت در پروژه خود بهره بگیرند، ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات به ازای احداث هر واحد مسکونی پرداخت میشود.
وی توضیح داد: در شهرهای مذکور، به سازندگان حرفهای که از فناوری نوین ساختمانی استفاده نکنند، ۵۰۰ میلیون تومان و به سایر سازندهها نیز ۴۵۰ میلیون تومان تسهیلات بدون سپرده ساخت پرداخت میشود.
شایان تصریح کرد: در سایر مراکز استانها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، سقف تسهیلات به ترتیبی که برای سازندگان گروه اول اعلام شد، با مبالغ ۵۰۰ میلیون تومان، ۴۵۰ میلیون تومان، ۴۰۰ میلیون تومان و ۳۵۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی قابل پرداخت است.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن، مدیرعامل بانک مسکن افزود: همچنین در شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، سقف تسهیلات در چهار حالت ذکرشده به ترتیب ۴۵۰ میلیون، ۴۰۰ میلیون، ۳۵۰ میلیون و ۳۰۰ میلیون تومان است.
شایان با اشاره به اینکه سقف تسهیلات بدون سپرده ساخت مسکن در سال جاری بیش از ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، گفت: پیشبینی میشود بر اساس سیاست جدید تأمین مالی ساخت و تولید مسکن، بخش قابلتوجهی از هزینههای احداث واحد مسکونی، با تسهیلات جدید بانک مسکن پوشش داده شود.
مدیرعامل بانک مسکن افزود: این بسته کمک خواهد کرد تا تولید مسکن علاوه بر سهمیه ساخت یکمیلیون واحد مسکونی در سال، در شهرهای کشور رونق مضاعف پیدا کند و درنهایت، مشکل خانهدار شدن اقشار هدف در کشور برطرف شود.
طلسم وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی شکسته میشود
به گزارش خبر ملت، اکبر نیکزاد در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه با دانشگاه صنعتی شریف از آغاز پرداخت وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی از هفته آینده خبر داد و اظهار کرد: طی صحبتی که با معاون اول رئیس جمهوری داشتیم، قرار شد پرداخت وام مذکور با سود 5 درصد با دوره بازپرداخت 20 ساله به روستائیان از هفته آینده آغاز شود.
وی افزود: قرار شده در قالب طرح نهضت ملی سالانه 200 هزار مسکن روستایی و 200 هزار مسکن شهری توسط مسکن بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساخته شود.
وی بیان کرد: ساخت مسکن روستایی با محوریت مردم است و با پرداخت تسهیلات 200 میلیونی دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت و با همدلی به هدف پایان بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در سال 1410 خواهیم رسید.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب در مورد تامین اراضی طرح نهضت ملی مسکن گفت: وزارت راه و شهرسازی در تامین زمین توفیقات خوبی داشته است و بنیاد مسکن وعده ساخت 200 هزار واحد مسکونی را در هر سال داده است که تا پایان اردیبهشت عملیات اجرایی یکصدهزار واحد مسکونی در شهرها را شروع خواهیم کرد، هم اکنون نیز حدود 80 هزار واحد مسکونی در 31 استان کشور در مراحل مختلف ساخت است و مرحله اول آن در اوایل تیرماه به بهرهبرداری خواهد رسید.
نیکزاد در ادامه افزود: براساس اطلاعات رسیده تامین اراضی طرح نهضت ملی مسکن انجام شده و نقشه تهیه شده است و ظرف ده روز آینده در پروانه ساخت از سوی شهرداری صادر خواهد شد .
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ادامه تاکید کرد: اطلاعات تمامی پروژهها و ساخت مسکن در شهرهای مختلف بر روی سایت بنیاد مسکن بارگذاری خواهد شد.
وی بیان کرد: اجرای عملیات طرح نهضت ملی مسکن در نقاط مختلف کشور با تامین اراضی از سوی وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد و بنیاد مسکن با بهره گیری از کمک شهرداریها و نظام مهندسی عملیات ساخت مسکن را پیش خواهد برد.
به گزارش تسنیم، 20 فروردین امسال رئیس بنیاد مسکن با انتقاد از عدم پرداخت وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی و مانعتراشی سازمان برنامه و بودجه گفته بود: این ترک فعل است و مسئولان باید پاسخگو باشند.
نیکزاد ثمرین با بیان اینکه 25 آبان سال گذشته در شورای عالی مسکن با حضور رئیسجمهوری مصوب شد وام مسکن روستایی به 200 میلیون تومان افزایش یابد، افزود: سود این وام 5 درصد و زمان بازپرداخت آن 20 ساله است. سازمان برنامه و بودجه مقابل این مصوبه ایستاده است با وجود اینکه حدود یک زونکن نامه زدهایم حتی با رئیسجمهوری هم مکاتبه کردهایم و با وجود دستور اکید آیتالله رئیسی این وام پرداخت نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه 40 هزار روستا 40 هزار دژ مستحکم ایران است و به برکت این روستاها امنیت پایداری است که داریم، اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه میگوید این وام تورم زاست، اگر نوسازی مسکن روستایی نبود الان با زلزلههای 5 و 6 ریشتری آمار خسارتها این نبود. ترک فعل اگر موجب ضرر و زیان با مردم شود، مسئولان باید پاسخگو باشند. عزیزانی که همراهی نمیکنند اگر زلزلهای بیاید باید پاسخگو باشند.
وی یادآور شد: سال گذشته پرداخت تسهیلات بازسازی ابتدا با 18 درصد ابلاغ شد که بعد از نهیب رئیسجمهوری بانک مرکزی و سازمان برنامه جمعوجور کردند و سود را به 5 درصد کاهش دادند و بلاعوض شهری و روستایی با تاکید آیتالله رئیسی پرداخت شد.
مبلغ وام بانکی خوداشتغالی چقدر است؟
آخرین مبلغی که برای وام مشاغل خانگی اعلام شده وام ۱۰۰ میلیون تومانی است. مبلغ وام برای طرحهای مشاغل خانگی و خود اشتغالی (انفرادی) ۱۰۰ میلیون تومان است که به صورت قرضالحسنه پرداخت میشود. بر اساس اعلام سالهای گذشته، حداکثر مدت بازپرداخت در تسهیلات انفرادی ۸۴ ماه معادل ۷ سال است.
به این شکل وام بانکی قرضالحسنه 200 میلیونی دریافت کنید
دیروز براساس اعلام بانک مرکزی، سقف پرداخت وامهای قرض الحسنه برای افراد ۲۰۰ میلیون تومان و برای شرکتها به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد؛ همچنین دوره بازپرداخت این تسهیلات از ۳۶ ماه به ۶۰ ماه افزایش پیدا کرد.
شرایط پرداخت این وام هنوز به بانکهای عامل ابلاغ نشده است طبق گفته یک منبع آگاه پرداختیها بعد از نوروز ۱۴۰۱ صورت خواهد گرفت. در گذشته وامهای قرض الحسنه ضروری که ۵۰ میلیون تومان بود، براساس اعتبار سنجی و امتیاز حساب به متقاضیان پرداخت میشد و رتبه اعتباری افراد تعداد ضامنها را تعیین میکرد. برای وامهای قرض الحسنه کسب و کار که میزان آن ۱۰۰ میلیون تومان تعیین شده بود علاوه بر اعتبارسنجی و میزان گردش حساب، مستنداتی که وضعیت شغلی فرد را نشان دهد لازم بود.
اقساط و شرایط دریافت وام بانکی 200 میلیونی
سقف پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ضروری و اشتغال زایی در بانک های قرض الحسنه به ترتیب چهار و پنج برابر شد. امروز هم علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حساب کاربری خود در توییتر نوشت:«سقف وام قرضالحسنه بانکها از ۵۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۳۶ ماهه، به 2۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۶۰ ماهه افزایش یافت.وام قرضالحسنه اشتغالزایی هم از ۱۰۰ میلیون تومان به ۵۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۸۴ ماهه افزایش یافت.»
چند روز پیش اعلام شد که با موافقت کمیسیون اعتباری بانک مرکزی، ، سقف پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ضروری برای اشخاص حقیقی 200 میلیون تومان با دوره بازپرداخت حداکثر 60 ماهه تعیین شد. سقف مبلغ یاد شده، پیشتر 50 میلیون تومان بود. از سوی دیگر سقف تسهیلات اشتغال زایی برای کسب و کارهای خرد و کوچک از 100 میلیون تومان به 500 میلیون تومان رسید و دوره بازپرداخت آن حداکثر 84 ماهه شد. به گزارش خراسان، به طور کلی منتظر ماندن در نوبت، داشتن میانگین حساب مناسب، نداشتن بدهی بابت وام قرض الحسنه، داشتن ضامن یا اعتبارسنجی مناسب از جمله مولفه هایی است که متقاضیان تاکنون در فرایند دریافت وام قرض الحسنه بانک ها با آن روبه رو بوده اند.
نکته دیگر درباره این نوع تسهیلات نرخ کارمزد و سود آن است که عمدتاً 4 درصد تعیین شده است. محاسبات نشان می دهد با فروض یاد شده، مبلغ اقساط ماهانه برای وام قرض الحسنه ضروری اشخاص حقیقی 3 میلیون و 683 هزار تومان و برای وام اشتغال زایی 6 میلیون و 834 هزار تومان خواهد بود.