قیمت خودرو| افزایش قیمت خودرو| قیمت خودرو امروز

کامبک قیمت خودرو؛ پراید، پژو، تارا و دنا پلاس گران شدند | جدول قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۲

بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو حاکی از افزایشی شدن روند قیمت‌ها در این بازار است به طوریکه طی 24 ساعت گذشته بسیاری از خودروهای داخلی و مونتاژی افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

کامبک قیمت خودرو؛ پراید، پژو، تارا و دنا پلاس گران شدند | جدول قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۲

خبرملت: قیمت خودرو در یک ماه گذشته به شدت کاهش یافت که این کاهش قیمت شامل کاهش قیمت خودروهای داخلی و خودروهای مونتاژی می شود. از اواخر هفته گذشته روند کاهشی قیمت خودرو قطع و افزایش قیمت ها آغاز شد. برخی علت افزایش قیمت خودرو را اعلام نتایج مرحله دوم سامانه یکپارچه خودرو عنوان می کنند. بازگشت قیمت خودرو به روند افزایشی باعث نگرانی خریداران خودرو شده است. تازه ترین جدول قیمت خودرو را در ادامه مشاهده کنید. 

بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو حاکی از افزایشی شدن روند قیمت‌ها در این بازار است، به طوری که در بین خودروهای پراید موجود در بازار مدل ۱۵۱ سال ۱۴۰۱ آن از ۲۵۵ میلیون تومان در چهارشنبه هفته گذشته، امروز به ۲۶۰ میلیون تومان رسیده‌است و مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز در این مدت ۵ میلیون تومان گران شده‌است و ۲۶۰ میلیون تومان قیمت خورده‌است.

خودروهای گروه پژو نیز در این مدت گران شدند، به طوری که پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ از ۵۲۰ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته، امروز به ۵۳۵ میلیون تومان رسیده‌است.

خودروهای تارا نیز در این مدت گران شدند، به طوری که تارا اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ از ۷۹۰ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته، امروز به ۸۰۰ میلیون تومان رسیده‌است و مدل دنده‌ای این خودرو نیز در این مدت ۱۰ میلیون تومان گران شده‌است و ۶۴۰ میلیون تومان قیمت خورده‌است.

خودروهای دنا نیز در این مدت از افزایش قیمت‌ها در امان نبوده‌اند، به طوری که دنا پلاس اتوماتیک توربو مدل ۱۴۰۲ از ۸۱۰ میلیون تومان در چهارشنبه گذشته، امروز به۸۳۰ میلیون تومان رسیده‌است.

قیمت روز خودرو در جدول زیر آمده‌است:

ورق در بازار خودرو برگشت/ قیمت‌ها صعودی شد

افزایش 500 میلیونی قیمت خودرو مونتاژی 

بررسی قیمت‌ها در بازار خودروهای خارجی و در میان مدل‌های ب‌ام‌و، نشان می‌دهد که این خودروها افزایش ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومانی را در روز معاملاتی گذشته تجربه کرده‌اند.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که ب‌ام‌و X۱ ۲۵ مدل ۲۰۱۷ در ۲۴ ساعت گذشته، افزایش ۱۰۰ میلیون تومانی قیمت را تجربه کرده و به این ترتیب ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرده است. این خودرو از ابتدای خردادماه، ریزش ۸۰۰ میلیون تومانی قیمت را تجربه کرده است.

ب‌ام‌و X۴ ۲۸ مدل ۲۰۱۷ نیز در حال حاضر در بازار ۱۱ میلیارد تومان است. قیمت این خودرو از ابتدای خردادماه یک میلیارد و ۵۰۰ تومان ریخته است.

اما ب‌ام‌و سری ۵ سدان ۵۳۰i مدل ۲۰۱۸ در بازار به ۱۴ میلیارد و ۷۰۰ تومان رسیده است. قیمت این خودرو در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۰ میلیون تومان گران شده است. این در شرایطی است که این خودرو از ابتدای خردادماه یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کاهش قیمت را تجربه کرده است.

ب ام و سری ۷ ۷۳۰li مدل ۲۰۱۸ نیز در بازار به ۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است. قیمت این خودرو در طول ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۰۰ میلیون تومانی روبه‌رو شده است. قیمت این خودرو از ابتدای خردادماه امسال هم ۴ میلیارد تومان ریخته است.

قیمت مصوب خودروهای مونتاژی اعلام شد + لیست قیمت | مجله پدال

پیش بینی قیمت خودرو در روزهای آینده

به نظر می‌رسد اعلام نتایج سامانه یکپارچه خودرو سیگنال جدیدی را به بازار مخابره کرده است و مدل‌های مختلف خودرو پس از ریزش حدود دو ماهه، حالا در حال درجا زدن هستند و احتمالاً در روزهای آینده به مدار صعودی بازگردند.

روند هفته اخیر بازار، باثبات و کاهش همراه بود. روندی که تقریباً از اوایل اردیبهشت ماه، حفظ شده و همه خریداران را از این بازار فراری داده است.

در این بین اخبار جدید مبنی‌ بر واردات خودروهای نو و کارکرده، تا زمانی که عملی نشده و تنها در قامت خبر باقی بمانند، از این پس تاثیری روی بازار نخواهد داشت. از طرفی، نرخ آزاد ارز به‌عنوان بزرگ‌ترین محرک قیمت خودرو، تا زمانی که در محدوده ۵۰ هزار تومان نوسان داشته باشد، تغییر عجیب و غریبی نیز در بازار رخ نمی‌دهد.

قیمت خودرو

عماد جعفری، کارشناس بازار خودرو، در رابطه با شرایط پیش روی بازار به تجارت‌نیوز گفت: طی چند روز گذشته با تصویب واردات خودروهای کارکرده در مجلس، کاهش قیمت خودروهای بازار شدت گرفت. حتی در مورد برخی محصولات، مشاهده می‌شود که قیمت بازار، به‌زیر قیمت کارخانه رسیده و خریداران می‌توانند به‌راحتی و بدون انتظار سه ماهه، خودروی‌شان را از بازار خریداری کنند.

البته گفتنی است، لایحه واردات خودروهای کارکرده در صورت اجرایی شدن، چند ماهی زمان می‌برد تا به مرحله اجرا برسد.

از سوی دیگر، با خبر انصراف ۵۰ درصد از متقاضیان خرید خودروهای مونتاژی در مرحله اول سامانه یکپارچه، می‌توان فهمید که این تعداد از متقاضیان، مصرف‌کننده واقعی نبوده و با انتظار فروش با سود بالاتر، ثبت‌نام کرده بودند.

این هفته، احتمالاً چه بازار خودروهای کارکرده خارجی و چه خودروهای داخلی، هم‌چنان سیر نزولی داشته باشد و احتمال می‌رود که این روند، با شدت بیشتری صورت بگیرد. در بازار فعلی هچ خریداری پیدا نمی‌شود و به‌نوعی همه افراد، فروشنده هستند.

بنابراین احتمال می‌رود که در چند هفته آینده، اتفاق خاصی در بازار خودرو صورت نگیرد و به‌نظر هفته پیش‌رو، قیمت خودروها پایین‌تر از قیمت فعلی آن‌ها در بازار باشد.

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار