قیمت دلار| قیمت دلار امروز| قیمت دلار آزاد

قیمت دلار در ایران منتظر خبری که مثل گلوله منفجر می‌شود | تازه ترین قیمت دلار امروز چهارشنبه 31 خرداد 1402

در حالی که اخباری مبنی بر سفر حسین امیرعبداللهیان برای عزیمت به قطر و عمان به گوش می‌رسد، زمزمه‌هایی نیز در میان فعالان اقتصادی پیچیده که ایران به دنبال راهی برای برون‌رفت از بن‌بست‌های اقتصادی با دستاویز بهبود روابط سیاسی با سایر کشورهاست. موفقیت سیاستمدار ایرانی می‌تواند نرخ ارز را به شدت کاهش دهد.

قیمت دلار در ایران منتظر خبری که مثل گلوله منفجر می‌شود | تازه ترین قیمت دلار امروز چهارشنبه 31 خرداد 1402

خبرملت: قیمت دلار در سال 1401 تا 60 هزار تومان پیش رفت که باعث نگرانی شدید جامعه شد. در ابتدای سال در حالی که پیش بینی می شد روند افزایشی قیمت دلار ادامه داشته باشد اما دلار همه را شگفت زده کرد. روند کاهشی قیمت دلار از اردیبهشت آغاز شد و حالا نرخ دلار افت فاحشی را تجربه کرده است. در ابتدای هفته جاری قیمت دلار وارد کانال 47 هزار تومان و بعد 46 هزار تومان شد اما در آخرین روز غیر تعطیل هفته قیمت دلار بار دیگر وارد کانال 48 هزار تومان شده است. تازه ترین خبر درباره قیمت دلار را در ادامه از خبرملت بخوانید. 

دیروز قیمت دلار نوسان محدود افزایشی داشت. این اسکناس از هفته‌های گذشته در روند خنثی قرار دارد و همین موضوع معامله‌گران بازار ارز را نسبت به مبادله دلسرد کرده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت دلار روز گذشته در کانال ۴۸ هزار تومانی ماند و نوسان محدود افزایشی داشت. این اسکناس در روزهای گذشته گام‌های کاهشی بلند‌تری نسبت به رشد قیمت داشته است.

دیروز قیمت دلار پس از سه روز کاهش، با نوسان افزایشی محدود در کانال ۴۸ هزار تومانی بسته شد. این اسکناس روند باثباتی داشت و با قیمت ۴۸ هزار و ۳۰۰ تومان معامله شد.

گره‌گشایی عربی برای مشکلات اقتصادی

در حالی که اخباری مبنی بر سفر حسین امیرعبداللهیان برای عزیمت به قطر و عمان به گوش می‌رسد، زمزمه‌هایی نیز در میان فعالان اقتصادی پیچیده که ایران به دنبال راهی برای برون‌رفت از بن‌بست‌های اقتصادی با دستاویز بهبود روابط سیاسی با سایر کشورهاست.

در روزهای گذشته برخی خبرگزاری‌های بین‌المللی درباره پول‌های آزاد شده ایران از عراق نوشتند که این منابع ارزی در بانک عمان و پول‌های آزاد شده ایران از کره جنوبی در قطر نگهداری خواهد شد.

معامله‌گران بازار ارز معتقدند نوسانات محدود دلار متاثر از تلاش‌‌ها و اخبار سیاسی است و تغییری در مولفه‌های کلان اقتصادی رخ نداده است. منظور اصلی فعالان بازار ارز موضوع تورم و نمود آن در اقلام مصرفی و سایر بازارهاست که همواره روند صعودی دارد. فعلا بازیگران ارزی تمایلی به مبادلات جدی در بازار ندارند و در لاک احتیاطی فرو رفته‌اند.

کارشناسان اقتصادی برای روزهای باقی‌مانده از هفته جاری انتظار روند خاصی را در قیمت دلار ندارند. آنها معتقدند تنها سیگنالی که می‌تواند در روزهای آینده به بازار‌های مالی روند‌های شارپی افزایشی یا کاهشی دهد اخباری در حوزه برجام است.

قیمت دلار

تازه ترین قیمت دلار در بازار و مرکز مبادله

دیروز‌ سه‌شنبه ۳۰ خردادماه، قیمت دلار در مرکز مبادله طلا و ارز کاهش محدودی داشت. اسکناس دلار در سایت بازار متشکل ارزی با قیمت ۴۱ هزار و ۳۰۴ تومان معامله شد. دلار حواله نیز با رقم ۳۷ هزار و ۵۴۹ تومان عرضه شد.

همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارزهای موثر

دیروز اسکناس یورو در بازار آزاد با افزایش ۲۵۰ تومانی به قیمت ۵۳ هزار و ۴۱۲ تومان معامله شد. قیمت اسکناس یورو دیروز کاهش ۱۲۰ تومانی داشت با قیمت ۴۵ هزار و ۱۱۳ تومان رسید. یوروی حواله نیز با قیمت ۴۱ هزار و ۱۲ تومان عرضه شد و ۱۰۰ تومان ارزان شد.

دیروز قیمت درهم در بازار آزاد با رقم ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد و افزایش ۸۰ تومانی داشت. در سایت بازار متشکل ارزی حواله درهم با قیمت ۱۰ هزار و ۲۲۴ تومان مبادله شد. اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱ هزار و ۲۴۷ تومان عرضه شد.

قیمت دلار

قیمت دلار تا پایان تابستان ثابت می‌ماند؟

دنیای اقتصاد نوشت: روند تقاضاهای ارزی در ایران نشان می‌دهد که انتهای بهار تا اواسط تابستان، تقاضاهای ارزی در کف قرار دارند و از انتهای تابستان تا اواسط زمستان، فصل ثبت‌سفارش‌ها و التهابات ارزی است.

عمده تنش‌های ارزی کشور در طول آبان‌ماه رخ داده و عمده کاهش قیمت‌ها بعد از اردیبهشت‌ماه به وقوع پیوسته است. در نگاه اول می‌توان امسال همچون سال‌های گذشته، انتهای بهار و ابتدای تابستان را کف تقاضای ارزی سال برآورد کرد. از همین رو اخبار مرتبط با توافق هسته‌ای توانست قیمت دلار در بازار آزاد را تا محدوده ۴۵‌هزار تومان نیز کاهش دهد و در صورتی که دلار در بازار تک‌نرخی بود، احتمالا شاهد کاهش بیش از پیش آن نیز می‌شدیم. با این حال بعید است که قیمت دلار تا پایان تابستان جهشی داشته باشد.

مهرماه امسال موعد رسیدن به بند غروب برجام است. بعد از این تاریخ ایران می‌تواند برنامه موشکی و پهپادی خود را توسعه دهد و دستش برای توسعه صادرات و واردات فناوری بازتر می‌شود. بنابراین به نظر می‌رسد موعد نهایی رسیدن به توافق توسط طرفین در پایان تابستان است. در صورتی که به هر دلیلی ایران و غرب به توافق جدید نرسند، احتمال بازگشت غرب به مکانیزم ماشه و فروپاشی کامل برجام بسیار زیاد است.

با توجه به اینکه مهم‌ترین فاکتور در تعیین قیمت ارز، تحریم‌های هسته‌ای است، بازار ارز کشور نیز تا زمانی که تکلیف این توافق مشخص نشود، جهت‌گیری خاصی نخواهد داشت و در فاز اغما می‌ماند. سیاستگذار نیز می‌تواند در این دوره با توجه به تقاضاهای محدود ارزی، ثبات را در بازار ایجاد کند و قیمت دلار را در محدوده ۵۰‌هزار تومان نگه دارد. هرگونه افزایش قیمت ارز و رسیدن به محدوده سقف قبلی در صورت عدم‌توافق هسته‌ای و در نیمه دوم سال محتمل است.

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار