وام قرض الحسنه | وام قرض الحسنه فرزند آوری

دریافت وام قرض الحسنه فوری برای این افراد | شرایط دریافت وام فوری

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: در چارچوب قانون بودجه ۱۴۰۱ سقف اعطای ‎وام قرض‌الحسنه فرزندآوری افزایش یافت.

دریافت وام قرض الحسنه فوری برای این افراد | شرایط دریافت وام فوری

وام قرض الحسنه یکی از انواع وام های بانکی است؛ این نوع وام در واقع عقدی است بین بانک و قرض گیرنده که طبق مقررات و ضوابط مبلغی به عنوان قرض به فرد داده می شود؛ طبق قرار داد مبلغ وام قرض الحسنه توسط وام گیرنده باید باز پرداخت شود. بانک های مختلفی وام قرض الحسنه به سپرده گذاران خود ارائه می دهند. سقف تسهیلات وام قرض‌ الحسنه به متقاضیان و میزان کارمزد آن هر ساله توسط بانک‌ مرکزی جمهوری اسلامی ایران مشخص می‌شود. وام قرض الحسنه همان طور که از نامش پیداست، دارای نرخ کارمزد کمی است؛ عموما نرخ کارمزد تسهیلات صفر تا چهار درصد است که از مشتریان دریافت می‌شود.

ابلاغ افزایش سقف وام قرض‌الحسنه فرزندآوری تا پایان هفته

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: در چارچوب قانون بودجه ۱۴۰۱ سقف اعطای ‎وام قرض‌الحسنه فرزندآوری افزایش یافت.

مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در توئیتی نوشت: ‌بانک مرکزی ابلاغیه افزایش سقف اعطای ‎وام قرض‌الحسنه فرزندآوری را در چارچوب قانون بودجه ۱۴۰۱ تا پایان هفته به شبکه بانکی ابلاغ می‌کند. وی افزود: این تسهیلات برای فرزند اول ۲۰ میلیون تومان و برای فرزندان دوم،سوم و چهارم به ترتیب ۴۰، ۶۰ و ۸۰ میلیون تومان و به ازای فرزند پنج و به بعد هم ۱۰۰ میلیون تومان است.

قمری وفا اضافه کرد: همچنین مبلغ ‎وام قرض‌الحسنه ودیعه/خرید/ ساخت ‎مسکن با بازپرداخت ۲۰ ساله هم برای خانواده‌های فاقد مسکن که در سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم به بعد شده یا می‌باشند به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته که این موضوع نیز تا پایان این هفته به شبکه بانکی ابلاغ خواهد شد.

وام قرض‌الحسنه چیست؟

واژ‌ه‌ی قرض‌الحسنه در قرآن استفاده شده است. بنا به نظر بسیاری منظور قرآن از این واژه همان صدقه است. بنابراین می‌توان گفت آن‌چه با عنوان وام قرض‌الحسنه در حال حاضر پرداخت می‌شوند، با کاربرد واژه‌ی قرض‌الحسنه در قرآن فرق دارد.

منظور از وام قرض‌الحسنه وامی است که بدون بهره باشد. این نوع وام معمولاً به جای مبالغ نسبتاً زیاد بهره‌ در دیگر وام‌ها، تنها مقداری کارمزد، به نسبت جزئی، از وام‌گیرنده دریافت می‌کنند. این کارمزد در حال حاضر حداکثر ۴ درصد است.

وام‌های قرض‌الحسنه عموماً به منظور تأمین وسایل و ملزومات زندگی برای افرادی که پول کافی برای تهیه‌ی این ملزومات ندارند، پرداخت می‌شوند. این قبیل وام‌ها معمولاً بازدپرداخت ۵ ساله دارند.

با این حال وام‌های قرض‌الحسنه برای کمک به رونق تولید نیز پرداخت می‌شوند. تأکید پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه در راستای کمک به تولید در بخش‌های کشاورزی و صعنتی هستند. وام‌های قرض‌الحسنه به بخش‌های بازرگانی پرداخت نمی‌شوند.

 شرایط و مقررات عمومی دریافت وام قرض الحسنه

شخص حقیقی و یا حقوقی با رعایت مقررات قانونی می تواند در هر یک از واحد های پست بانک به نام خود و یا اشخاص دیگر مبادرت به افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز نماید ( در حال حاضر حداقل موجودی برای افتتاح حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز ریال می باشد)

حق استفاده از موجودی حساب حسب مورد با صاحب حساب یا نماینده قانونی او (ولی ، وصی، قیم ویا وکیل ) خواهد بود.

اطفالی که به سن 15 سال تمام رسیده باشند می توانند (بدون ارائه حکم رشد ) منحصرا" به نام خود حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز افتتاح نمایند.

اطفالی که به سن 12 سال تمام رسیده باشند می توانند (بدون ارائه حکم رشد ) منحصرا" به نام خود حساب سپرده قرض الحسنه پس انداز افتتاح نمایند ، استفاده از موجودی این حساب با دارنده حساب پس از رسیدن به سن 15 سال تمام خواهد بود ، مگر در موارد اضطراری ، با نظر ولی قهری و حضور طفل دمانده حساب قابل پرداخت است.

مزایای قرض الحسنه ویژه

وام قرض الحسنه

- مشارکت درامور عام المنفعه و خیرخواهانه 

- امکان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به معرفی شدگان، در تمامی شعب بانک ملت 

- مشارکت با بانک ملت در انجام رسالت اجتماعی از جمله مدرسه سازی، کمک به زندانیان جرائم غیرعمد،کمک به درمان بیماران بی بضاعت و...

- امکان استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک وکارت بانک ملت

- در صورت برگزاری قرعه کشی حساب های قرض الحسنه پس انداز، امکان شرکت در قرعه کشی و بهره مندی از جوایز

- اعطای تسهیلات تا سقف یک و نیم میلیارد ریال به هر شخص معرفی شده، از محل وجوه واگذارشده 

- امکان ثبت معرفینامه و اخذ گزارش عملکرد قرض الحسنه نیکوکاری در سامانه بانکداری اینترنتی 

- نظارت بر نحوه دریافت تسهیلات به معرفی شدگان از طریق سامانه بانکداری اینترنتی

- امکان دریافت گزارش وضعیت تسهیلات، بازپرداخت اقساط، مانده بدهی تسهیلات گیرندگان از طریق سامانه بانکداری اینترنتی 

- مدیریت پرداخت تسهیلات توسط بانک ملت

- انجام پیگیری‌های حقوقی و قانونی بازپرداخت اقساط توسط بانک ملت درصورت درخواست واگذارنده وجوه

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار