قیمت خودرو| کاهش قیمت خودرو| قیمت خودرو امروز

قیمت خودرو سرگردان شد | از پراید ۳۱۵ میلیونی تا دنا پلاس ۷۴۴ میلیونی | جدول قیمت خودرو امروز

بازار خودرو امروز درحالی اولین هفته کاری خود در شهریور ماه را آغاز کرد که معاملات چندانی صورت نمی‌گیرد و تغییری در بازار دیده نمی‌شود.

قیمت خودرو سرگردان شد | از پراید ۳۱۵ میلیونی تا دنا پلاس ۷۴۴ میلیونی | جدول قیمت خودرو امروز

خبرملت: قیمت خودرو در سه ماه گذشته کاهش پیدا کرده است. با این وجود طبق گزارش کارشناسان، قیمت خودرو طی دو سال اخیر دو و نیم برابر شده است. افزایش قیمت خودرو در سالهای اخیر با انتقادهایی مواجه شده و برخی معتقدند ممانعت از واردات خودروهای خارجی باعث ایجاد این اتفاق شده است. به تازگی اخباری مبنی بر آزادسازی واردات خودروهای کارکرده شنیده می‌شود که می‌تواند قیمت خودرو را به شکل قابل توجهی کاهش دهد. تازه ترین خبر درباره قیمت خودرو را در ادامه از خبرملت بخوانید.

قیمت خودرو امروز 4 شهریور 1402، تغییر چندانی نداشت. بازار خودرو امروز درحالی اولین هفته کاری خود در شهریور ماه را آغاز کرد که معاملات چندانی صورت نمی‌گیرد و تغییری در بازار دیده نمی‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت خودرو امروز شنبه 4 شهریور 1402، در ثبات کامل قرار دارد و فعلاً میل به تغییر از خود نشان نمی‌دهد. قیمت محصولات داخلی و خارجی در بازار، هیچ تغییری از خود نشان نمی‌دهند و خودروها، با همان نرخ روز چهارشنبه درحال خرید و فروش هستند. البته احتمال می‌رود که ثبات قیمت‌های امروز، پایدار نباشد و با پیشروی به سمت انتهای هفته، افت قیمت محسوس در بازار به چشم بخورد.

باتوجه به قیمت‌های اعلامی وب‌سایت کارنامه، قیمت خودرو امروز وضعیت باثباتی را تجربه می‌کند.

قیمت خودروهای داخلی

در بازار محصولات داخلی، قیمت خودروها در اغلب موارد، باثبات گزارش می‌شود.

پراید 131 و پراید 111 با مدل 1399 جزو اقتصادی‌ترین محصولات داخلی بوده می‌توان گفت از ابتدای هفته هیچ‌گونه تغییری نداشت. این دو خودروی شرکت سایپا به ترتیب با نرخ‌های 315 و 325 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G از سدان‌های لوکس سایپا به شمار می‌رود که از چند روز گذشته روی کانال 570 میلیون تومان ثابت شده و تغییری ندارد.

سمند سورن پلاس بنزینی یکی از سدان‌های پرطرفدار ایران خودرو به شمار می‌رود که هیچ تغییری نداشته و با قیمت 570 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

پژوپارس LX TU5 از هم رده‌های سمند سورن بوده اما به دلیل محبوبیت بیشتر در بازار، از قیمت بالاتری نیز برخوردار است. این خودرو همانند روز گذشته با نرخ 612 میلیون تومان معامله شد.

1

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار مونتاژی‌ها نیز قیمت خودرو با پیروی از داخلی‌های بازار،  هیچ نوسانی نسبت به روز گذشته ندارد.

ام‌وی‌ام X22 دنده‌ای اسپرت لاکچری ارزان‌ترین کراس‌اوور مونتاژی در بازار محسوب می‌شود که با نرخ 730 میلیون تومانی روز گذشته درحال معامله است.

جک J4 آپشنال یکی دیگر از خودروهای اقتصادی مونتاژی بوده که توسط کرمان موتور تولید می‌شود. این خودرو نیز با قیمت 755 میلیون تومانی خرید و فروش می‌شود.

هایما S5 دنده اتوماتیک که از معدود خودروهای مونتاژی ایران خودرو به شمار می‌رود، از چند هفته گذشته در محدوده یک میلیارد و 200 میلیون تومانی درحال نوسان بوده که امروز، بدون تغییر نسبت به روز گذشته و با قیمت یک میلیارد و 210 میلیون تومان معامله می‌شود.

فیدلیتی پرایم نیو 5 نفره از کراس‌اوورهای مونتاژی بهمن موتور بوده که همانند دیگر خودروهای بازار، با نرخ یک میلیارد و 550 میلیون تومان روز گذشته خرید و فروش می‌شود.

2

پیش‌بینی قیمت خودرو در هفته جاری

مهم‌ترین عامل بالا و پایین شدن قیمت خودرو در بازار فعلی، تغییرات نرخ ارز در بازار آزاد خواهد بود. بنابراین تا زمانی که تغییری در نرخ ارز صورت نگیرد، بازار خودرو نیز در رکود به سر خواهد برد.

البته احتمال افت قیمت‌های جزئی در اثر اخبار مربوط به آغاز واردات خودرو نیز کم نیست.

آزادسازی واردات چه تاثیری روی قیمت خودرو می‌گذارد؟

یک کارشناس و پژوهشگر صنعت خودرو با بیان اینکه با توجه به وضعیت تحریمی فعلی ایران مجبور است بیشتر از سایر کشور ها برای انجام معاملات خود هزینه بپردازد، گفت: حال اگر منشا تامین ارز واردات قطعات، ارز های صادراتی باشد، بازار خودرو با هزینه ها، زمان بری و در نهایت تشویش های بیشتری مواجه خواهد شد.

رضا آریاراد، کارشناس و پژوهشگر صنعت خودرو در گفتگو با اقتصاد ۲۴، مهم ترین تاثیر تصمیم جدید وزارت صمت را افزایش قیمت تمام شده خودرو دانست و در این باره توضیح داد: دولت اعلام کرده تولیدکنندگان صنعت خودرو باید برای تامین ارز های مورد نیاز خود به صادرکنندگان رجوع کنند. حتی این فرصت را در اختیار آنان قرار داده تا خود در فعالیت های صادراتی نیز حاضر شوند و از درآمد های خود استفاده کنند. تخصیص ارز از مواردی است که بر بهای تمام شده خودرو به طور مستقیم اثرگذار است. زمانی که مواد اولیه وارداتی به جای تامین با ارز نیمایی، با ارز بازار آزاد و یا حتی ارزی گران تر تامین شود، قیمت تمام شده تولید افزایش یافته و این به ضرر بازار است.

وی ادامه داد: در شرایطی که حتی واردات از نظر تنوع و تعداد توان پاسخگویی به نیاز بازار مصرف را ندارد، اعمال تغییراتی از این دست می تواند تنشی جدی را به بازار القا کند. نباید فراموش کرد که تهیه مواد اولیه و قطعات مورد نیاز خط تولید خودروسازان، تنها به مسئله تخصیص ارز باز نمی گردد.

قیمت خودرو

آریاراد گفت: ایران به دلیل تحریم بودن، مجبور است بیشتر از سایر کشور ها برای انجام معاملات خود هزینه بپردازد؛ بنابراین در حال حاضر صنعتگران ایرانی هزینه های زیادی را برای تولید می پردازند.

کارشناس و پژوهشگر صنعت خودرو ادامه داد:حال اگر منشا تامین ارز نیز ارز های صادراتی باشد، هزینه ها، زمان بری و در نهایت تشویش های بازاری بیشتر خواهد شد، چرا که نرخ این ارز تفاوت قیمتی چندانی با ارز بازار آزاد و غیردولتی ندارد.

به گفته آریاراد؛ تفاوت ها میان نرخ ارز نیمایی و ارز آزاد بسیار زیاد است. این شکاف مستقیما بهای تولید را بالا خواهد برد.

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار