خبر خوش برای سهام عدالتی ها | این افراد میتوانند سهام عدالت خود را افزایش دهند
ورثه متوفیان دارنده سهام عدالت میتوانند سهام عدالت متوفیان را به خود انتقال دهند.
سهام عدالت نوعی یارانه است که از طریق شرکتهای تعاونی عدالت استانی به مشمولان آن واگذار میشود. حدود 20 میلیون ایرانی سهام عدالت ندارند که از آنها به عنوان جاماندگان سهام عدالت یاد می شود. هر ساله سود سهام عدالت به دارندگان سهام پرداخت می شود. در سال 1401 سود سهام عدالت طی دو مرحله پرداخت شد. در سال 1402 نیز سود سهام عدالت در دو مرحله پرداخت می شود.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان آماده شد.
به گزارش تجارتنیوز، سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با انتقال اطلاعات متوفیان سهام عدالت به شرکت سپردهگذاری مرکزی اظهار کرد: بر اساس اطلاعاتی که از مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه داریم، وب سرویس اصالت احکام حصر وراثت در سال گذشته به سازمان بورس و اوراق بهادر و اوایل سال جاری به شرکت سپردهگذاری مرکزی از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات کشور ارائه شده است.
وی ادامه داد: شرکت سپردهگذاری مرکزی میتواند از طریق این ظرفیت به صورت برخط به اطلاعات احکام انحصار وراثت ذینفعان دسترسی داشته باشد.
ستایشی افزود: این ظرفیت در سال گذشته به سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه شده بود و مقرر شد شرکت سپردهگذاری از طریق سازمان بورس اوراق بهادار و توسط سرویس مذکور به اطلاعات احکام انحصار وراثت دسترسی پیدا کند.
وی گفت: پس از آنکه شرکت سرمایهگذاری اعلام کرد که هنوز دسترسی کاملی به دادهها ندارد با پیگیریهای مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه و همچنین تشکیل کارگروهی با عنوان کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیک، احکام انحصار وراثت مستقیماً از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات به صورت برخط و کاملاً رایگان در اختیار شرکت سپردهگذاری قرار گرفته است.
ستایشی اضافه کرد: بهمنظور کمک به شرکت سپردهگذاری در ماههای آینده خدمت جدیدی به صورت خودکاربری در پنجره واحد خدمات قضایی و دفاتر الکترونیک خدمات قضایی به منظور ارائه خدمات عملیاتی میشود.
سود سهام عدالت چه شد؟
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره زمان واریز سود سهام عدالت بیان کرد: پس از اینکه مجامع برخی از شرکتهای موجود در سبد سهام عدالت برگزار شد و تقسیم سود انجام شد به رییس سازمان بورس میگویم تا خیلی فوری از همه شرکتها منابع را وصول و به حساب سهامداران واریز کند.
حدود دو ماه قبل نیز معاون جدید واگذاری سهام و بنگاههای سازمان خصوصیسازی به ایسنا گفت: ترجیح سازمان خصوصیسازی و قانونگذار واگذاری سهام شرکتهای بورسی به جاماندگان سهام عدالت است. سازمان خصوصیسازی در پیشنهادی که سال گذشته به دولت ارائه کرد اعلام کرد که سهام شرکتهای بورسی را مد نظر دارد، امسال نیز پیشنهاد مذکور دوباره مطرح شده است.
طی چند سال گذشته با توجه به آزادسازی سهام عدالت، افزایش ارزش این سهام و همچنین افزایش قیمت سود آن، اخبار مربوط به سهام عدالت چه برای مشمولان و چه برای جاماندگان حائز اهمیت است. در این میان و با وجود آنکه پرداخت سود سالانه سهام عدالت قاعده خاصی دارد و شناسایی و ثبتنام جاماندگان توسط مسئولان درحال پیگیری بوده و هنوز به نتیجه نرسیده است، بسیاری از افراد از طریق پیامک بیا پیامرسانهای داخلی و خارجی سعی در فریب افراد دارند. موضوعی که مسئولان بارها درمورد آن هشدار داده و از مردم تقاضا کردند در این مورد هوشیار باشند.
سود سهام عدالت دو میلیون و ۲۹۰ هزار تومان؟!
در چند روز گذشته پیامکی برای برخی از مردم ارسال شده که برای ثبتنام سهام عدالت ثبت نام کنند و در این پیامک گفته میشود سود دو میلیون و ۲۹۰ هزار تومانی برای ثبتنامکنندگان واریز میشود. اما ماجرا چیست؟
پیامک ثبت نام سهام عدالت یک نوع کلاهبرداری جدید است. چون تا این لحظه هیچ خبری از ثبت نام سهام عدالت برای افراد منتشر نشده است و دولت فعلا هیچ برنامهای برای تخصیص سهام عدالت جدید به مردم ندارد.
از طرف دیگر اگر اولویتی برای ثبت نام سهام عدالت وجود داشته باشد با افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است و نه دیگران. این در حالی است که در پیامک ثبت نام سهام عدالت اینگونه ادعا شده که همه افراد میتوانند ثبت نام کنند و سایت برای همه گروهها باز است.
در متنی که برای افراد ارسال شده آمده: «سایت سهام عدالت که امروز توی اخبار اعلام کردن، حتما برید ثبت نام کنید. به هر چی دوست و آشنا دارید بفرستید. تا ۱۲ فردا ظهر سایت بازه.» پس از آن هم آدرسی را برای ثبت نام اعلام کردهاند که کاملا اشتباه است.
آدرس درست سامانه ثبت نام سهام عدالت samanese.ir است اما در این پیامک سامانه دیگری معرفی شده است