قیمت طلا یک کانال سقوط کرد | تازه ترین قیمت طلا، سکه و دلار
قیمت طلا پس از طی کردن یک روند نزولی یک ماهه، سرانجام یک کانال سقوط کرد.
قیمت طلا در سال ۱۴۰۲ روندی کاهشی را طی کرده است. از ابتدای سال ۱۴۰۲ قیمت طلا حدود 400 هزار تومان کاهش پیدا کرده است. قیمت طلا در سال گذشته تا مرز گرمی سه میلیون تومان هم رفت اما به مرور روند کاهشی آغاز شد. در هفتههای اخیر قیمت طلا بین دو کانال دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در حال رفت و برگشت بوده است. تازهترین خبر درباره قیمت طلا را در ادامه بخوانید.
با وجود افزایش قیمت سکه و دلار در بازار تهران، قیمت طلا کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت دلار در بازار با افزایش قیمت طی ۲۴ ساعت گذشته، همجنان در کانال ۴۹ هزار تومان درجا زد.
در این میان، قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار کاهشی شد و با کانال ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان سقوط کرد. در حال حاضر هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار ۲ میلیون و ۲۹۱ هزار تومان قیمت پیدا کرد. هر قطعه سکه امامی نیز به قیمت ۲۷ میلیون و ۳۵۱ هزار تومان به فروش میرود.
قیمت انواع ارز و سکه و طلا را در روز جمعه، هفتم مهرماه ۱۴۰۲ مشاهده میکنید.
دلار (در صرافی بانکی): ۴۱ هزار و ۱۹۴ تومان
یورو: ۴۳ هزار و ۲۹۶ تومان
سکه تمام بهار آزادی: ۲۴ میلیون و ۳۸۱ هزار تومان
سکه امامی: ۲۷ میلیون و ۳۵۲ هزار تومان
نیم سکه: ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
ربع سکه: ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
سکه گرمی: ۵ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان
هر گرم طلای ۱۸ عیار: ۲ میلیون و ۲۹۱ هزار تومان
هر گرم طلای ٢۴ عیار: ۳ میلیون و ۵۵ هزار تومان
هر مثقال طلا: ۹ میلیون و ۸۹۵ هزار تومان
هر انس طلا: ۱۸۸۹.۲۸ دلار
با کاهش قیمت طلا و سکه، رونق بازار بیشتر میشود
ابراهیم محمدولی با اشاره به ثبات قیمت طلا و سکه در بازار فلز زرد به تجارتنیوز گفت: «تقاضا در بازار طلا نسبت به ایام محرم کمی بهتر شده و دلیل اصلی آن ثبات در بازار فلز زرد و نوسانات محدود قیمت دلار است. باید توجه داشت اگر دلار کاهش یابد انتظار اینکه تقاضا در بازار طلا افزایش داشته باشد، وجود دارد.»
وی تقاضا برای خرید طلا و سکه را افزایشی عنوان کرد و افزود: «داد و ستدها کمی بیشتر شده و تقاضا نسبت به ماههای محرم و صفر ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته است.»
این فعال اقتصادی به سیر مساعد اخبار سیاسی اشاره کرد و افزود: «با اخبار مربوط به آزادسازی اموال بلوکه شده ایران و مذاکرات درباره رفع تحریمها، امیدواریم روند قیمتها در بازار فلز زرد کاهشی شود تا بازار رونق بگیرد.»
وی با بیان اینکه اگر آرامش در بازار باشد رونق تولید و کسب و کار بهتر از گذشته خواهد شد؛ اظهار کرد: «قدرت خرید مردم برای یک گرم طلای ساخته شده که دو میلیون و ۴۵۰ تا ۲ میلیون ۶۰۰ هزار تومان است، شاید مساعد نباشد اما اگر قیمتها کاهشی شود قدرت خرید مردم نیز بیشتر خواهد شد.»
قیمت طلا ثابت میماند
محمد کشتیآرا کارشناس طلا و جواهر نیز با اشاره به تحولات بازار طلا در هفته گذشته به تجارتنیوز گفت: هفته گذشته بهای انس جهانی طلا ۱۰ دلار نوسان داشت و آخرین نرخ آن ۱۹۲۲ دلار بود که در مقایسه با ابتدای هفته دو دلار کاهش داشت.طلای جهانی در طول هفته تا مبلغ ۱۹۳۸ دلار افزایش داشت، اما در ادامه سیر کاهشی در پیش گرفت.»
وی به سیر کاهشی قیمت سکه در هفته گذشته اشاره کرد و افزود: «در آخرین معاملات شهریور، سکه طرح جدید ۴۵۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم ۳۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۴۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۳۵۰ هزار تومان و سکههای یک گرمی ۱۵۰ هزار تومان کاهش هفتگی قیمت داشتند.»
این فعال اقتصادی در خصوص پیشبینی قیمت طلا و سکه خاطر نشان کرد: «با توجه به شرایط موجود به نظر میرسد قیمت در بازار طلا ثابت بماند و تغییر قابل توجهی نداشته باشیم. باید توجه داشت نرخ ارز فعلا بازیگر فعالی در بازار طلاست و بنابراین پیشبینی میشود به دلیل مدیریت نرخ ارز، تغییری نیز در قیمت طلا و سکه شاهد نباشیم.»
دلار، ریتم حرکتی قیمت طلا و سکه را تعیین میکند
مجتبی دیبا دیگر کارشناس اقتصادی نیز به تجارتنیوز گفت: «طلا و سکه هم از دو فاکتور دلار و اونس جهانی تاثیر میپذیرند؛ ما میدانیم ضریب تاثیرگذاری دلار داخلی بر سکه یا طلای داخلی بسیار بالاتر از ریتم اونس است. به این ترتیب اگر همسو حرکت کنند، شاهد حرکتهای بسیار شارپ در قیمت طلا و سکه خواهیم بود اما اگر یک پای این معادله بلنگد، معمولا ریتم حرکتی خیلی شدید نخواهد بود.»
وی افزود: «اما اگر دلار وزن حرکتی بیشتری در سمت بالا یا پایین داشته باشد میتوانیم یک حرکت ساید را در نظر بگیریم. مثلا قیمت سکه امامی با دیتای حال حاضر نهایتا بین 25 میلیون و 500 هزار تومان تا 27 میلیون و 700 هزار تومان خواهد بود.»
آن طور که از اظهارات کارشناسان برمیآید، قیمت طلا و سکه به تبعیت از روند ساید دلار، طی 6 ماهه دوم سال نیز با تحرک خاصی روبرو نخواهد بود؛ مگر آنکه قرار باشد قیمت دلار در نتیجه برخی متغیرهای سیاسی و اقتصادی نزول یا صعود ویژهای را تجربه کند.