قیمت گوشت قرمز همه را خوشحال کرد | قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ چند؟
تازه ترین قیمت گوشت مرغ و گوشت گوسفند را ببینید.
در طول یک سال گذشته قیمت گوشت قرمز به شدت افزایش پیدا کرده است. قیمت گوشت قرمز در ایران در مقایسه با قیمت متوسط جهانی بالاتر است. تحلیلگران اقتصادی میگویند برای کاهش قیمت گوشت قرمز ابتدا باید قیمت دام کاهش پیدا کند. در روزهای اخیر قیمت مرغ کاهش پیدا کرده و مردم امیدوارند که قیمت گوشت قرمز نیز ارزان شود. تازه ترین خبرها درباره قیمت گوشت قرمز را در ادامه میخوانید.
مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: واردات روزانه گوشت گرم گوسفندی و گوساله به ۲۵۰ تن رسیده است.
علیرضا پیمان پاک گفت: واردات روزانه گوشت گرم به ۲۵۰ تن رسیده که ۷۰ درصد آن مربوط به گوشت گوسفندی و ۳۰ درصد گوشت گوساله است.
به گفته او، با افزایش واردات گوشت پیش بینی می شود که بازار طی یک تا ۲ ماه آینده به ثبات برسد.
پیمان پاک با بیان اینکه واردات گوشت قرمز تا رسیدن بازار به تعادل ادامه دارد، افزود: طی ماه های اخیر روزانه ۱۸۰ تا ۲۱۰ تن گوشت گرم وارد شد که طبق برنامه ریزی های صورت گرفته میزان واردات افزایش یافته است.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت واردات گوشت گوساله طی یک تا ۲ هفته آینده افزایش می یابد. همچنین در نظر داریم میزان واردات را تا رسیدن قیمت گوشت به نرخ سال گذشته ادامه دهیم.
او با بیان اینکه سالانه ۱۰۰ هزار تن گوشت منجمد توسط بخش خصوصی وارد می شود، افزود: واردات گوشت منجمد برای مصارف صنف و صنعت است و هیچ ارتباطی به تنظیم بازار ندارد.
پیمان پاک گفت: با افزایش عرضه گوشت در بازار قیمت لاشه گوشت گوسفندی به ۳۱۰ تا ۳۶۰ هزار تومان کاهش می یابد؛ البته این کاهش قیمت به حدی خواهد بود که تولید همچنان برای تولید کننده اقتصادی باشد و واردات نباید آسیبی به تولید وارد کند.
قیمت گوشت قرمز به نرخ سال قبل برمیگردد
با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته از سوی وزارت جهاد کشاورزی در راستای تنظیم بازار گوشت، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار از کاهش قیمت گوشت گوساله در میادین خبر داد.
به گزارش ایسنا، ایوب فصاحت با اشاره به کاهش قیمت گوشت گوساله در میادین میوه و تره بار گفت: از امروز لاشه گوساله برای تعادل بخشی در میادین میوه و تره بار توزیع میشود.
وی ادامه داد: قیمت قبلی ران گوساله ۲۹۸ هزار و ۳۰۰ تومان بود که با تامین صورت گرفته قیمت آن به ۲۶۵ هزار تومان کاهش پیدا کرده است.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، افزود: قیمت با تناسب بازار و گذشت زمان کاهش بیشتری نیز پیدا میکند تا به قیمت عادلانه برای مصرف کننده برسد.
قائم مقام وزیر جهادکشاورزی گفت: تولید قراردادی و افزایش ظرفیت تولید گوشت قرمز به عنوان محورهای اصلی در حوزه کاری وزارت جهاد دنبال میشود که تقریبا سه الی چهار هفته آینده هم اولین نتایج این فرآیند مشخص خواهد شد.
کاهش شدید قیمت مرغ
بازار مرغ این روزها به افزایشهای چند وقت پیش پایان داده و در حالت تعادل به سر میبرد قیمتها به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار برگشته است، فراوانی از دیگر مولفههای بازار است که در هر مغازه و فروشگاهی مرغ به وفور یافت می شود.
بازار مرغ این روزها به افزایشهای چند وقت پیش پایان داده و در حالت تعادل به سر میبرد قیمتها به نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار برگشته است، فراوانی از دیگر مولفههای بازار است که در هر مغازه و فروشگاهی مرغ به وفور یافت می شود.
مرغ در فروشگاههای زنجیرهای کیلویی ۷۵ هزار توان به فروش میرود و هیچ مشتری دست خالی بر نمیگردد، این در حالی است که طی یکی دو ماه گذشته قیمت مرغ تا کیلویی ۱۰۰ هزار تومان هم بالا آمده بود و بعضا صف های طولانی برای خرید بسته میشد.
علی جمشیدی کارشناس بخش کشاورزی گفت: دو عامل مهم در کاهش قیمت مرغ تاثیر داشت نخست اینکه جوجهریزی توسط مرغداران افزایش یافت به طوری که ماهانه به بیش از ۱۳۰ میلیون قطعه رسیده است و این تولید بیش از نیاز کشور است.
وی افزود: پیش از این تولید کم شده بود میزان جوجه ریزی در اسفند سال گذشته به زیر ۱۰۰ میلیون هم رسیده بود که اثر خود را به صورت کاهش تولید در بازار نشان داد.
به گزارش فارس، جمشیدی عامل دوم کاهش قیمت را بهبود وضعیت تامین خوراک مرغ عنوان کرد و گفت: واردات خوراک شدت بیشتری پیدا کرده و نیاز مرغداران تامین می شود و یا حداقل از نظر روانی وضعیت مطلوبی بر بازار داشته است.
دو روز پیش هم علیرضا پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در تجارت اعلام کرد: شرکت پشتیبانی امور دام تاکنون ۱۰ کشتی کنجاله سویا خریداری کرده که هر هفته یک کشتی در بنادر ایران پهلوگیری و محموله آن تخلیه می شود.
وی گفت: مشکل اصلی تاخیر در توزیع نهادههای دامی تامین ارز مورد نیاز بود که ارز مورد نیاز تامین شده و به زودی مشکل تامین نهادههای دامی هم برطرف میشود.
قائم مقام تجارت و تنظیم بازار وزیر کشاورزی گفت: تا پایان آذرماه، روزانه ۵ هزار تن نهاده دامی بین تولید کنندهها توزیع میشود و شرکتهای داخلی هم متعهد شده اند ۸ هزار تن نهاده دامی مورد نیاز داخل را تامین کنند.
پیمان پاک افزود: برخی مجموعههای وارد کننده هم قراردادهایی با هند و ترکیه برای واردات کنجاله سویا منعقد کرده اند.
به گفته کارشناسان ظرفیت تولید سه میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که می توان تا یک میلیون تن به کشورهای دیگر صادر کرد.