آتش سوزی

آتش سوزی هولناک اقامتگاه بومگردی | هدف این افراد از آتش زدن اقامتگاه چه بود؟

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار با بیان اینکه افراد ناشناس، کمپ استراحت‌گاهی و بازارچه فروش تولیدات صنایع دستی در نوار ساحلی چابهار را به آتش کشیدند گفت: متاسفانه این اتفاق توسط افراد معدودی که مخالفِ توسعه سواحل زیبای مکُران هستند رقم خورد.

آتش سوزی هولناک اقامتگاه بومگردی | هدف این افراد از آتش زدن اقامتگاه چه بود؟

طاهره شهرکی شامگاه چهارشنبه در گفت و گویی با تاکید بر لزوم پیگیری این موضوع از طریق مراجع قضایی افزود: در این استراحت‌گاه بین راهی، نمازخانه و بازارچه عرضه محصولات بومی و محلی که توسط بانوان سرپرست خانوار و جوانان هنرمند روستایی تولید می‌شد به آتش کشیده شده است. این مکان تنها زیرساخت موجود برای رفاه گردشگرانی که قصد بازدید از جاذبه های زیبا و منحصر به فرد چابهار تا گواتر را داشتند، بود که شامل  استراحتگاه سرویس بهداشتی ، نمازخانه و مکان های برای عرضه تولیدات مردم محلی بود.

شهرکی با بیان اینکه چنین افرادی یقینا مخالف توسعه و ایجاد اشتغال برای مردم روستاها هستند، گفت: این کمپ استراحت‌گاهی توسط سازمان منطقه آزاد چابهار برای استراحت مسافران، شهروندانی که در مسیر سواحل شرقی چابهار تردد می‌کنند و همچنین گردشگرانی که از اقصی نقاط ایران و دیگر کشورها برای دیدن جاذبه‌های گردشگری سواحل مکُران به این منطقه می‌آیند احداث شده بود.

وی از مردم محلی در خواست کرد که ضمن صیانت از جاذبه های گردشگری و زیرساخت‌هایی که برای رونق صنعت گردشگری و کسب و کار آن‌ها احداث شده کوشا باشند و برای شناسایی این افراد کمک کنند تا دیگر شاهد چنین وقایع ناخوشایند و تلخی در این سرزمین زیبا و مردمان فرهنگ دوستش  نباشیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار تاکید کرد: حتما امسال یک کمپ استراحت‌گاهی در شأن مردم بومی و گردشگران توسط سازمان منطقه آزاد چابهار در همین محل طراحی و احداث خواهد شد.

وی اضافه کرد: افرادی که چنین کار ناشایستی را انجام دادند هم بدانند که ۲۵ نفر که نان اور خانواده بودند  مستقیما در این مکان مشغول به کار بودند وبیش از ۵۰۰ نفر از فعالین بومی حوزه گردشگری از جمله لیدرهای محلی گروه‌های موسیقی بلوچی، تولیدکنندگان صنایع دستی و غیره در فصل گردشگری از محل همین استراحت‌گاه، کسب درآمد داشتند و مخارج خود و  خانواده‌شان را تامین می‌کردند.

شهرکی تصریح کرد: محصولاتی همچون صنایع دستی و سوغات بومی محلی بیش از ۱۰۰ خانواده در این محل به گردشگران عرضه می‌شد.

وی گفت: این استراحت‌گاه که به « کمپ کوه‌های مریخی» معروف است در ۳۰ کیلومتری شرق چابهار و در جوار یکی از زیباترین‌ جاده‌های ساحلی کشور احداث شده بود و در فصل‌ گردشگری روزانه بیش از ۲ هزار رهگذر در این محل استراحت و از جاذبه های طبیعی آن محدوده بازدید می‌کردند.

فیلم قبل از آتش‌سوزی


منبع: اقتصاد آنلاین

  • لینک کوتاه کپی شد
ارسال نظر

آخرین اخبار