با مضرات عجیب قهوه سبز آشنا شوید
قهوه سبز حاوی کافئین، مشابه قهوه معمولی است. بنابراین، قهوه سبز نیز میتواند عوارض جانبی ناشی از کافئین را مشابه قهوه معمولی ایجاد کند. در ادامه با مضرات قهوه سبز آشنا میشوید.
قهوه سبز نیز حاوی کافئین، مشابه قهوه معمولی است. بنابراین، قهوه سبز نیز میتواند عوارض جانبی ناشی از کافئین را مشابه قهوه معمولی ایجاد کند. کافئین میتواند بیخوابی، برافروختگی و خارش، ناراحتیهای معده، تهوع و استفراغ، افزایش تپش قلب و میزان تنفس بالا و سایر عوارض جانبی ایجاد کند. مصرف مقادیر زیاد قهوه نیز ممکن است باعث سردرد، اضطراب، تحریک، زنگ زدن در گوش و ضربان قلب نامنظم شود.
اختلال اضطراب
کافئین موجود در قهوه سبز باعث بدتر شدن اضطراب میشود.
اختلالات خونریزی
نگرانیهایی وجود دارد که کافئین موجود در قهوه سبز باعث بدتر شدن اختلالات خونریزی میشود.
عوارض قهوه سبز برای دیابت
برخی از تحقیقات نشان میدهد که کافئین موجود در این قهوه ممکن است روش فرآیند قند خون را در افراد مبتلا به دیابت تغییر دهد. گزارش شده است که کافئین همانطور که باعث کاهش قند خون میشود، باعث افزایش قند خون نیز میشود. اگر دچار دیابت هستید و قند خون خود را با دقت بررسی میکنید، از کافئین با احتیاط استفاده کنید.
اسهال
قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین در قهوه، به خصوص در مقادیر زیاد، میتواند اسهال را بدتر کند.
افزایش فشار چشم
مصرف کافئین که در قهوه سبز قرار دارد میتواند فشار داخل چشم را افزایش دهد. افزایش ظرف ۳۰ دقیقه شروع میشود و حداقل ۹۰ دقیقه طول میکشد.
فشار خون بالا
مصرف کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است فشار خون افراد مبتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد. با این حال، این اثر ممکن است در افرادی که به طور منظم کافئین را از قهوه یا سایر منابع میگیرند، کمتر باشد.
کلسترول بالا
برخی از اجزای قهوه فیلتر نشده نشان داده شده است که سطح کلسترول را افزایش میدهد. این اجزاء را میتوان در این قهوه نیز به خوبی پیدا کرد. با این حال، مشخص نیست که آیا این قهوه نیز باعث افزایش سطح کلسترول میشود یا خیر.
سندرم روده تحریک پذیر
این قهوه حاوی کافئین است. کافئین در قهوه، به ویژه در مقادیر زیاد، میتواند اسهال را بدتر و در نتیجه علائم IBS را نیز تشدید کند.
پوکی استخوان
کافئین این قهوه و دیگر منابع، میتواند مقدار کلسیم را که از طریق ادرار دفع میشود، افزایش دهد. این عمل میتواند باعث ضعف استخوانها شود. اگر پوکی استخوان دارید، مصرف کافئین را به کمتر از ۳۰۰ میلی گرم در روز محدود کنید (در حدود ۲-۳ فنجان قهوه منظم). مصرف مکملهای کلسیم ممکن است کمک کند تا کلسیم از دست رفته را جبران کنید.